Tømrer og Snedker Odder
Danskbyggeri

Ring til os: tlf86 55 88 99

Professionelt og effektivt gulvarbejde

Trænger dine gulve til et nyt udtryk? Hos Tranum & Jørgensen tilbyder vi alt inden for gulvarbejde – det gælder både gulvafslibning og gulvudskiftning. Inden vi udskifter dit gulv, foretager vi en grundig vurdering af dets tilstand. På den måde sikrer vi, at gulvet får den helt rigtige behandling.

 

Vælg selv mellem de bedste gulvbrædder

Er gulvet mere end almindeligt slidt og ujævnt, er det nødvendigt med en gulvafhøvling. Men i de fleste tilfælde er en gulvafslibning tilstrækkelig. Hvis du ønsker et helt nyt gulv, vælger du selv, hvilken type gulv det skal være. Vi råder også en række forskellige gulvbrædder, herunder parketbrædder, stavparket, laminatbrædder og massive gulvbrædder. Fælles for vores arbejde er en kvalitetsbevidst og effektiv tilgang, der afspejler sig i det færdige resultat. 

Er du i tvivl om, hvad der er den rigtige løsning i din bolig, giver vi gode råd og inspiration. Vi hjælper dig med at tage hensyn til tykkelse, bredde, robusthed og slidstyrke af brædderne med udgangspunkt i dine behov.

 

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os i dag på 86 55 88 99 og få et uforpligtende tilbud. Vi dækker hele Østjylland, herunder Aarhus og Odder, hvor vi har kontor. 

Få et uforpligtende tilbud

 

 

Projekter