Garager og carporte

Overvejer du ny carport eller garage?

Savner du et sted, hvor din bil, dine cykler eller andre ejendele, du holder af, kan placeres trygt og sikkert, væk fra det danske vejr, når det er værst? - Hos Tranum & Jørgensen bygger vi garager og carporte med en kvalitetsbevidst tilgang.

Vi sørger for, at din carport og garage passer ind i den arkitektoniske stil, der præger dit hus og din have. Med andre ord tænker vi det ind i helheden, så du carporten og garagen ikke alene er praktisk og funktionel, men også æstetisk at se på.

Savner du inspiration?

Er du i tvivl om, hvordan din carport og garage skal se ud, bidrager vi gerne med kreative idéer, der har afsæt i mange års erfaring. Tag en snak med os om størrelsen, farven og typen – så sikrer du et tilfredsstillende og holdbart resultat. Hvad enten du skal have plads til brænde, værktøj, havemøbler eller det hele på en gang, er vi garant for en smart løsning.

Ring til os i dag 86 55 88 99 og få et uforpligtende tilbud. Vi arbejder blandt andet i Odder og Aarhus, men har en stor kundekreds i hele Østjylland.

grå mursten og træbrædder

Kontakt os